Daniel Buza

Sajtómegjelenések

complex.com: This Store Is Changing the Way People Shop for Sneakers: “There’s something of a sneaker store revolution going down in Hungary, as a newly-opened shop is looking to change the way people buy their kicks. Footure has replaced the walls of sneakers found in traditional shops with iPads, allowing customers to electronically browse the store’s selection through an integrated app and place their orders right there with the touch of a button. The order is then sent to a store associate who delivers the shoes to a fitting room where shoppers can then decide if they want to make the purchase. ” Olvass tovább itt!

Kütyümagazin: Tablet segít kiválasztani a lábbelit:

“Rendhagyó, a legújabb technikát felhasználó bolt nyílt Budapesten. A vásárlók nem a polcok, dobozok labirintusában bolyongva keresgélnek megfelelő cipőt, hanem egy iPad segítségével ismerhetik meg az aktuális árukészletet.
A tegnap megnyitott budapesti Footure cipőbolt eladóterében dekorációként találunk ugyan cipőket, de az egymásra tornyozott cipősdobozok látványa hiányzik. Ehelyett a vásárlók iPaden böngészik a kínálatot, majd amikor kiválasztották a felpróbálni kívánt darabot, a raktárból névre szólóan hozzák ki nekik. Várakozás közben egy bemutatót láthatnak a vevők a kiválasztott termékről. – Biztosan mindenki járt már úgy, hogy a boltban megtetszett neki egy cipő, de az ő méretében nem talált a modellből. Erre persze hosszú percek alatt jön rá, mire átnézi a dobozokat, vagy kerít egy eladót, aki tájékoztatja. Utána csalódottan kezdheti újra a válogatást. A célunk az, hogy ötvözzük a legújabb technika és a hagyományos bolti kiszolgálás előnyeit – mondja Buza Dániel, a futurisztikus cipőüzlet tulajdonosa.”
Olvass tovább itt!

imagazin.hu: Footure – A jövő cipőboltja Budapesten: “A világ nagyon gyors ütemben fejlődik, és könnyen megesik, ha az ember nem figyel egy pillanatra, hogy egyszerűen már nem tud lépést tartani vele. Minden változik és ezalól az üzletek sem kivételek. De ki gondolná, hogy az egyik legfejlettebb és legfuturisztikusabb hatást keltő bolt éppen a magyar fővárosban van? Ellátogattunk a Footure-be, ahol olyan vásárlási élményben lehet része a vásárlóknak, mint sehol máshol.” Olvass tovább itt!

24.hu: Újraértelmezik a cipőbolt fogalmát: tablet segít kiválasztani a lábbelit: “Az újítás – amelyet még Nyugat-Európában sem próbáltak ki – ötvözi a személyes és az online vásárlás előnyeit. Rendhagyó, a legújabb technikát felhasználó bolt nyílt szerdán Budapesten. A vásárló nem a polcok, dobozok labirintusában bolyongva keresgél megfelelő cipőt, hanem egy iPad segítségével ismerheti meg az árukészletet. Kizárólag azokat a cipőket látják, amelyekből biztosan van raktáron a méretükben. Az újítás – amelyet még Nyugat-Európában sem próbáltak ki – ötvözi a személyes és az online vásárlás előnyeit.”   Olvass tovább itt!

Sneakerbox.hu – A BUZA DANI INTERVIEW: “Augusztus 23-án, egy verőfényes napon megnyitotta “kapuit” a vásárlók előtt az új Rapcity x Footure sneaker, basketball és lifestyle bolt. Két buli volt aznap a boltban, egy a vásárlók számára, egy pedig a Friends & Family-nek. Szerencsére ott voltunk a F&F partyn és volt időnk megcsodálni a megújult üzletet még mielőtt elvisz mindent az a 30m hosszú tömött sorban álló tömeg, ami összegyűlt a bolt előtt 5 órára. Csináltunk egy gyors interjút Buza Danival, a bolt alapítójával a bulik másnapján.” Olvasd tovább a cikket itt!    

Prim hírek: Tablet segít kiválasztani a lábbelit:

Computerworld – Vége a cipőbolti csalódásnak:

Ipari Hírügynökség – Tablet segít kiválasztani a lábbelit: